Onderwijs en trainingen

Onderwijs en trainingen

Onderwijs en trainingen

Als docent/trainer is het de missie van Jessicare om de geestelijke gezondheidszorg prominenter op de kaart te zetten. Jessicare is van mening dat het een onderbelicht onderwerp is binnen de geboden opleidingen en trainingen. De overtuiging vanuit Jessicare is dat meer kennis van de geestelijke gezondheidszorg zorgt voor het beter begrijpen van het onbegrepen gedrag. Dit kan van meerwaarde zijn voor de cliƫnt, zijn/haar omgeving en de vele mensen die (onder werktijd) in aanraking komen met deze huidige problematiek.

Voor diverse instellingen geeft Jessicare modules/trainingen die gericht zijn op de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast ontwikkelt Jessicare in company-trajecten waarbij de wens van de (onderwijs)instelling centraal staat. Doordat de trainingen zelf ontwikkelt en gegeven worden is er altijd de juiste kennis van zaken. De kracht van Jessicare als docente/trainer is dat zij toegankelijk/benaderbaar is voor leerlingen waardoor er snel een veilige sfeer is en lessen/trainingen interactief worden.

Daarnaast biedt Jessicare coaching-on-the-job. In deze functie ondersteunt en coacht Jessicare de medewerkers die tegen bepaalde situaties aanlopen. Dit kunnen diverse situaties zijn zoals uitdagingen met zorgvragers, maar ook met collega’s of andere disciplines. Coaching-on-the-job wordt volledig op maat geleverd. 

.