Over mij

Over mij

Over mij

Mijn naam is Jessica Coester. Ik ben opgegroeid in Den Helder, waarna ik naar Rotterdam ben verhuisd. Uiteindelijk ben ik neergestreken in de omgeving van Leiden. In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren verpleegkundige met als specialisatie de GGZ. In 2019 heb ik daarom Jessicare opgericht. Een zorgorganisatie die de focus legt op alle aspecten die te maken hebben met de geestelijke gezondheidszorg.

Als psychiatrisch verpleegkundige heb ik zowel binnen de klinische als ambulante setting ruime ervaring opgedaan. Zo ben ik een aantal jaar werkzaam geweest op de gesloten psychiatrische unit van het ErasmusMC. Op deze gesloten afdeling ondersteunde en begeleidde ik mensen met (vaak) een combinatie van een psychiatrische stoornis en een lichamelijke aandoening. 

De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan stelt mij in staat om allround ingezet te worden. Sinds het oprichten van Jessicare ben ik werkzaam binnen diverse organisaties met ook diverse taken. Zo ben ik onder andere betrokken bij het ondersteunen van diverse teams en geef ik regelmatig cursussen en trainingen bij verschillende onderwijsinstellingen en organisaties. Wel blijft mijn passie het directe contact met cliënten waardoor ik dat vanaf de start van Jessicare ook doe.

Voor mijn werkervaring met bijbehorende taken verwijs ik u graag naar LinkedIn

 

Professionalisering

Om kwaliteit te waarborgen en mijzelf te blijven ontwikkelen ga ik regelmatig naar congressen, ben ik lid bij de V&VN, heb ik een abonnement op de nurse academy GGZ , doe ik aan zelfstudie en neem ik regelmatig deel aan collegiale toetsing/overleg. Daarnaast ben ik terug te vinden in het BIG, CRKBO en KIWA Keurmerkregister.